scob arquitectura i paisatge

 
  • Mextropoli - Mèxic

    Mextropoli - Mèxic

CONFERÈNCIES

2021Conferència “Nous projectes d'espai públic a Barcelona". EINA.

2021Conferència “L’àrea de joc en contextos urbans i periurbans. El skatepark com a parc esportiu urbà”. Col·legi d’Arquitectes de Pàdua. Itàlia.

2021 Conferència “Arquitectura i Paisatge: projectes de SCOB”. Setmana Internacional d'Arquitectura. Universidad Autónoma de Ciudad Juárez. México.

2020Live Talk "Ciudades litorales: una oleada de cortos sobre arquitectura en la orilla" en el marc de Setmana de l'Arquitectura de Barcelona.

2019Conferència en el marc de la Jornada ON Landscape. MBLandArch. ETSAB. Barcelona.

2018Confèrencia en el marc de Call for Matters. , una trobada entre l'activitat universitària docent i investigadora, i els teixits industrial i professional de el món de l'arquitectura. UPC. Barcelona

2018Conferència en el marc de les Jornadas Internacionales de Investigación sobre paisaje, patrimonio y ciudad, a la Escuela de Arquitectura a la Universidad de Alcalá de Henares.

2017 Conferència “Innovative solutions for community sports and leisures facilities”. IAKS Congress. Colònia, Alemanya.

2017 Conferència “Landskate Parks”. Paisatge a ritme de ciutat, de temps i velocitats. 5º Trobada de Paisatge. Jardí Botànic dela Universitat de Valencia.

2017 Conferència “Filtre”. Ciclo East Coast/West Coast, arquitectura entre Barcelona i Lisboa. Trespa Design Centre. Barcelona.

2017 Taula de diàleg “Paisatge i Participació”. Mextropoli, Festival Internacional de Arquitectura y Ciudad. Ciutat de Mèxic.

2017 Conferència “El Futur del disseny urbà i l’arquitectura al món” Escola d’Arquitectura La Salle. Ciutat de Mèxic.

2017 Conferència “L’arquitecte paisatgista”. Setmana Internacional d’Arquitectura. Universidad Autónoma de Ciudad Juárez. Mèxic.

2017 Conferència “Fronts marítims por  Scob”. Máster Master Projecte Integrat d’Arquitectura 2014-2015. Escola d’Arquitectura La Salle.

2017Conferència "Projecte reforma Coworking Estruc", dins de la IV edició d'Oficinas Rethinking. Barcelona.

2016Conferència “Landskate Parks”, Villa Noailles. Hyères, France.

2015Conferència "Projecte de la nova Marina del Port Vell de Barcelona”. Master Projecte Integrat d’Arquitectura 2014-2015. Escola d’Arquitectura La Salle. 

2014Conferència "De l'estrategia al detall". Barcelona. Master d'Arquitectura del Paisatge (MAP).

2012Conferència "Projecte Campus de Bellisens". Barcelona. Master Universitari del Paisatge (MUP).

2006Conferencia "Sistemes de l'aigua". Barcelona. Master d'Arquitectura del Paisatge (MAP).

 

Fotografia: © Maite Caramés.