scob architecture and landscape

Aiguaviva Medical center (Aiguaviva, Girona), 2013

Project: Sergi Carulla , Oscar Blasco, Stefano Cortellaro.
Team: G. Yubero, O.Cabrera, A. Pastor
Surface: 200 m2
Client: GISA
Photograph: Adrià Goula, Steffano Cortellaro

The design of the building gives priority to formal and constructive clarity, while the minimization of future energy costs and maintenance are also fundamental. In response to the characteristics of the place and the functional program, the proposal raises a building open to the south-east (optimal lighting disposal and views), through a transitional space where access is found and from which the light entrance of the large waiting room is regulated. 

2014 
Finalist of the architectural contest of Girona.

2014 
Published in Afasia digital magazine.

2009
Winner of the contest for the new Medical center. Aiguaviva. Girona