scob architecture and landscape

  • Project: SCOB + Jordi Henrich
    Team: S. Gelain, J. Llort
    Surface: 70.200 m2.
    Client: Biarritz City Council

    The proposal for the new plaza and building wants to eliminate and blur the existing limits clearly, taking other relations of connection and proximity. The new structure is organized in a system of three platforms. The two upper terraces preserve the interior elements to the maximum, adapting the perimeter to facilitate accessibility and connections. The lower platform gathers the building and the adjacent square with the same strategy as the upper terraces.

    Biarritz sea front
  • Biarritz sea front
  • Biarritz sea front
  • Biarritz sea front
  • Biarritz sea front
  • Biarritz sea front
  • Biarritz sea front
Landscape enhancement of the Côte des Basques (Biarritz, France), 2016
Back to Limits

Project: SCOB + Jordi Henrich
Team: S. Gelain, J. Llort
Surface: 70.200 m2.
Client: Biarritz City Council

The proposal for the new plaza and building wants to eliminate and blur the existing limits clearly, taking other relations of connection and proximity. The new structure is organized in a system of three platforms. The two upper terraces preserve the interior elements to the maximum, adapting the perimeter to facilitate accessibility and connections. The lower platform gathers the building and the adjacent square with the same strategy as the upper terraces.