scob arquitectura i paisatge

 
  • Un árbol en la casa

Un árbol en la casa es un llibre de relats breus escrit i editat per l'Oscar Blasco.

 

ALGUNES ressenyes

He estat llegint el llibre des de fa temps, molt a poc a poc, assaborint ratlla a ratlla i voltant per aquesta barreja de mons que mostres a cada pàgina, mons de temps diversos, mons imaginatius i reals, mons de records i de desitjos, que m’han fet pensar, reflexionar i que m’han donar un plaer intens i una mica melancòlic.

Rosa Regás, escriptora

 

 

Un árbol en la casa parla de la màgia del paisatge: de com la nostra forma de viure s'inscriu en el nostre entorn i de com els paisatges que freqüentem modelen les nostres vides. I tot, no per donar-nos truculentes solucions a suposats problemes, sinó simplement per convidar-nos a pensar acuradament en el que fem.

Victor Ténez, arquitecte i paisatgista.

 

 

Un árbol en la casa és una antologia de contes breus d'una singular i subtil narrativa en la qual la frontera entre prosa i poesia es dilueix. Els relats, en aparença senzills, aconsegueixen una ressonància interior que va molt més allà de la simple observació de la realitat. L'autor explora la secreta intimitat dels personatges, éssers i objectes anodins, però protagonistes d'històries enigmàtiques que recreen un món profundament poètic i espiritual.

Imma Torné, editora

 

 

En el llibre hi ha ambició, voluntat d'estil, enginy, ironia i bon ús de l'elipsi i de l'economia narrativa. M'ha agradat molt, per exemple, Grietas, que en dotze ratlles descriu un drama brutal. També m'han agradat força Plaza i Cipreses. Altres em deixen més fred. Suposo que és una qüestió de gust personal. En tot cas, estic segur que et guanyaràs molt aviat l'atenció dels lectors.

Carles Casajuana, dipolomàtic i escriptor

 

 

L’estic llegint i ara per ara el que més m'agrada és com en un moment, en molt poques paraules,  estic dins de la narració, per curta que sigui. Em sembla fascinant. 

Anna Badia, llibretera

 

 

Tot el que conté: lleuger i exacte, agut y tendre.

Daria da Seta, Dra.arquitecta

 

 

 

PRESENTACIONS

 21/7/2019 La Santa 2019, Santa Cristina d'Aro. Link

 

20/6/2019 Llibreria La Capell, Barcelona.

  • Un árbol en la casa

ON TROBAR-LO

Pots veure més imatges i llegir alguns dels relats a: @unarbolenlacasa

 

Està disponible a les llibreries:

     . Jordi Capell. Plaça Nova 5, Barcelona.

     . Casa Vicens. Carrer de les Carolines 20, Barcelona.

     . La Santa Market. Santa Cristina d'Aro, Girona.

 

També te'l podem fer arribar si ens escrius un correu amb les teves dades i l'adreça postal a: contacto@unarbolenlacasa.com